TitleDescriptionKeywordsGeneratorRobots

Nieuws

Bos Machines op PROWOOD 2015 in Gent

 


Onze BMH afkortzagen en Windowmaster CNC bewerkingsmachines zijn een begrip op de Nederlandse markt, maar zijn ook uitermate geschikt voor de Belgische schrijnwerkerij. Inmiddels hebben wij al een aantal machines geïnstalleerd in België, die allemaal tot volle tevredenheid van onze klanten in bedrijf zijn.

 

De PROWOOD beurs in Gent van 18 t/m 22 oktober 2015 stelt ons in staat om onze machines aan een breder publiek te kunnen presenteren.

Het is onze passie om zo efficiënt mogelijk ramen en deuren te produceren en dat maken wij bereikbaar voor iedereen. Onze BMH machines zijn speciaal voor de schrijnwerkerij ontwikkeld met altijd als basis dat ze stabiel en bedieningsvriendelijk moeten zijn.

De BMH zaag, al of niet gekoppeld met een 4-zijdige schaafmachine,  is het begin van de automatisering. Nadat het hout zo optimaal mogelijk gezaagd is, genereert de zaag een barcode sticker met de benodigde informatie voor de BMH Windowmaster. Deze leest de barcode uit en stelt zich in op het benodigde bewerkingsprogramma. 

BMH Windowmaster CNC bewerkingsmachines, zijn in allerlei varianten leverbaar, waardoor er voor iedere schrijnwerkerij een model beschikbaar is.
De BMH Windowmaster 20 is een compact model, waarbij het onbemand en flexibel produceren ook voor de kleinere schrijnwerkerij bereikbaar wordt.

U kunt op onze stand beide machines in werking zien nl:

  • BMH afkortzaag type 6500 TH
    (afkortinstallatie met automatische lengtemeting)

  • BMH Windowmaster 20 type 4500 L
    (CNC bewerkingscentrum voor de productie van schrijnwerk)


Uiteraard bent u als bezoeker van harte welkom op onze stand in hal 1 stand 1260, waar we u onder het genot van een kop koffie graag informeren over de laatste ontwikkelingen en wat dat eventueel voor uw bedrijf kan betekenen. 

Binnenkort komt er een op onze website beschikbaar waarbij u zich kunt aanmelden voor gratis entreekaarten voor de PROWOOD beurs.

Mocht u nog vragen hebben, klik dan hier om een email te sturen.

 

Heijkop.Windowmaster