TitleDescriptionKeywordsGeneratorRobots

Nieuws

Introductie BMH Windowmaster 20


Een CNC bewerkingscentrum voor de productie van raam-, deur- en kozijnonderdelen is in de huidige tijd niet meer weg te denken! Immers, de voordelen zijn duidelijk, één machine voor eind- en langsprofileren inclusief boren en inkrozen, manloos produceren, minder stroomverbruik, flexibel, enz. enz.  

Met de BMH Windowmaster 20 wordt dit nu ook voor u mogelijk!


Sinds enige jaren brengen wij met veel succes de BMH Windowmaster 40, 60 en 100 op de markt. De BMH Windowmaster 20 is een budget variant en is speciaal ontwikkeld voor een timmerfabriek, die flexibel wil produceren en een investering wil doen, die in verhouding staat met de benodigde capaciteit.


Wij hebben daarom een variant ontwikkeld, die op hoofdlijnen samengesteld is met dezelfde componenten, die ook in de grotere Windowmasters toegepast worden, maar op een aantal punten vereenvoudigd. Denkt u daarbij aan het in- en uitvoersysteem, machine lengte en bewerkingstafels.

Daarbij zijn we twee hoofdzaken niet uit het oog verloren:

  • de kwaliteit van uw onderdelen én
  • makkelijke bediening direct vanuit uw werkvoorbereidingsprogramma

Klik hier om de brochure van de BMH Windowmaster te downloaden.

Wilt u meer weten over deze gloednieuwe ontwikkeling en wat de mogelijkheden voor u zijn?

Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel ons via 0347 - 377 000 (keuze 1) voor een geheel vrijblijvende afspraak.