TitleDescriptionKeywordsGeneratorRobots

Nieuws

BMH Windowmaster 100/2 ATC met automatisch sorteren geleverd aan Helwig Timmerfabriek in Geleen!

Windowmaster.helwig.001

Gemotiveerde medewerkers, vakmanschap, moderne machines en een grote, uitgekiende voorraad duurzaam geproduceerd hout, maken Helwig tot een betrouwbare en innovatieve kozijnenproducent. Het bedrijf denkt vanaf het begin van het bouw- of renovatieproces mee met haar klanten en is daardoor in staat snel, flexibel en efficiënt kant en klare kwaliteitsproducten te leveren.

Helwig Timmerfabriek B.V. vierde op 4 februari jl. haar 85e verjaardag en hoe kan dit beter gevierd worden dan met de inbedrijfname van een nieuwe, innovatieve CNC bewerkingscentrum.

BMH Windowmaster 100 CNC bewerkingscentrum inclusief BMH invoerdwarstransport én BMH portaal sorteermagazijn.

De vernieuwde BMH Windowmaster 100 is nu onder andere uitgevoerd met ATC gereedschap wissel. De machine is in lijn geplaatst met een bestaande BMH afkort/schaaflijn. Er komt geen mankracht meer aan te pas. Het proces vanaf pakket hout tot eindproduct is geheel geautomatiseerd. Dankzij het automatische sorteermagazijn behoort het tijdrovende sorteren van de onderdelen tot het verleden.

Inmiddels draait de productielijn naar tevredenheid op volle toeren!

Wij willen Helwig Timmerfabriek, Leitz (gereedschap) en Groeneveld (aansturing) bedanken voor de prettige samenwerking!

Klik hier voor meer informatie over Helwig Timmerfabriek in Geleen of bezoek hun twitter pagina om alle ontwikkelingen en updates van de timmerfabriek te volgen.

Wilt u ook weten wat Bos Machines voor uw bedrijf kan betekenen? 
Bel geheel vrijblijvend met 0347-377 000 (kies 1) of  klik hier om per e-mail contact met ons op te nemen.

Helwig.website.001.JPG    Helwig.website.002.JPG