TitleDescriptionKeywordsGeneratorRobots

Nieuws

2 X BMH Windowmaster 100/2 ATC geleverd aan Van de Vin ramen en kozijnen in Heeze!


Van de Vin ramen en kozijnen is een producent van houten kozijnen voor de Nederlandse zakelijke markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw (woningen en appartementen) en renovatie en produceert ramen en kozijnen, maatvast en van hoogwaardige kwaliteit.

De organisatie is gevestigd in het Noord-Brabantse Heeze en bestaat uit ongeveer vijfenzeventig medewerkers. De organisatie kenmerkt zich door flexibiliteit, innovatie en vooruitgang. Vooral project overstijgend samenwerken om te komen tot nieuwe oplossingen, kortere doorlooptijden en het voorkomen van faalkosten is een speerpunt. De recent geleverde twee BMH Windowmaster 100/ 2 ATC CNC bewerkingscentra type 3000/5800 inclusief combi in- en uitvoertransport sluiten daar perfect op aan.

“Met de in gebruik name van onze beide nieuwe bewerkingscentra in juni van dit jaar zijn de details van de Franse balkondeuren vinD90 en de binnendraaiende ramen en draai-kiepramen vinR90 vernieuwd.”

Wij willen Van de Vin ramen en kozijnen, Oertli (gereedschap) en Matrix (aansturing) bedanken voor de prettige samenwerking!

Wilt u meer weten over Van de Vin ramen en kozijnen? klik hier om een kijkje te nemen de website van de timmerfabriek of klik hier om de timmerfabriek te volgen op Twitter.

Wilt u ook weten wat Bos Machines voor uw bedrijf kan betekenen of wellicht een BMH Windowmaster bij een van onze klanten in werking zien?

Bel geheel vrijblijvend met 0347-377 000 (kies 1) of  klik hier om per e-mail contact met ons op te nemen.


      BMH Windomaster 100/2 ATC