TitleDescriptionKeywordsGeneratorRobots

Nieuws

BMH Windowmaster 40 DEEL 1/3 geleverd aan Timmerfabriek De Mors in Rijssen!

Wie aan De Mors denkt, denkt aan passie voor het timmerambacht. Aan eerlijke producten, afkomstig van een mooi en duurzaam stuk hout. Als specialist in hout- en timmerwerk vormen de productie van kozijnen, ramen en deuren hun kernactiviteiten. Maar De Mors doet meer. Veel meer. Van interieurbouw tot unitbouw, van timmerwerk tot de productie van sandwichpanelen.

Bos Machines heeft in de loop der jaren een aantal prachtige projecten met De Mors mogen realiseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de BMH panelenlijn.

Mors.panelenlijn.BMH


Inmiddels zijn wij volop bezig met de realisatie van een volledig geautomatiseerde productielijn van ramen en kozijnen waarbij De Mors de primeur heeft met onze meest recente nieuwe ontwikkeling; de RFID chip applicatie. Deze applicatie is door ons ontwikkeld speciaal voor de Nederlandse timmerindustrie. Deze RFID chip applicatie maakt het mogelijk, om ieder werkstuk van een chip te voorzien. Deze chip zorgt niet alleen voor productherkenning tijdens het gehele proces maar ook tot in lengte van jaren erna. Wederom een Bos machines ontwikkeling die het mogelijk maakt het productieproces optimaal te automatiseren en te professionaliseren, tijdens en na de productie.

Om stagnatie in de productie zoveel mogelijk te voorkomen wordt de lijn in fases opgebouwd. Fase 2 is inmiddels afgerond met de levering van de 1e BMH Windowmaster van de in totaal 3 te leveren BMH Windowmaster machines.

Uiteraard zullen wij u in onze nieuwsitems, op de hoogte houden over het voortgangsproces van dit grote project bij timmerfabriek De Mors!

Klik hier voor meer informatie over timmerfabriek De Mors.

Wilt u ook weten wat Bos Machines voor uw bedrijf kan betekenen of alvast meer informatie over de RFID chip applicatie?

Bel geheel vrijblijvend met 0347-377 000 (kies 1) of  klik hier om per e-mail contact met ons op te nemen.


   BMHWM40.tekening.mors