TitleDescriptionKeywordsGeneratorRobots

Nieuws

Bos Machines haalt productie BMH Windowmaster naar Vianen!

BosMachinesWM100

Bos Machines haalt de productie van de BMH Windowmaster van Italië naar Nederland. Deze geavanceerde houtbewerkingsmachine voor het vervaardigen van deuren, ramen en kozijnen wordt nu nog in Italie gemaakt. Door de productie in Vianen te doen, is Bos Machines in staat om de complete inrichting van een timmerfabriek vanuit één productiefaciliteit voor zijn rekening te nemen. Bos Machines is hierdoor in staat om klanten efficiënter en sneller te bedienen. De verplaatsing van de fabricage van deze houtbewerkingsmachines levert tien extra technische banen op.

Bos Machines is expert op het gebied van geavanceerde CNC-houtbewerkingsmachines. Naast de BMH Windowmaster CNC bewerkingscentrum (Bos Machines Huismerk), maakt Bos Machines afkortzagen, lijmrobots, chipapplicaties, complete gekoppelde productielijnen, transportsystemen en persinstallaties voor het opsluiten van ramen, deuren en kozijnen. Vanuit Vianen biedt het bedrijf daarnaast technische ondersteuning, onderdelenlevering, service en trainingen.

De afgelopen 26 jaar leverde een Italiaanse partner de BMH Windowmaster. Bos Machines heeft ervoor gekozen de productie over te nemen en te verplaatsen naar Vianen.

“We zijn enorm trots dat we nu timmerfabrieken vanuit een productiefaciliteit compleet kunnen ontzorgen”, zegt Maarten Bos, directeur van Bos Machines. “Bos Machines heeft zijn machines, waaronder de BMH Windowmaster, de laatste jaren sterk doorontwikkeld. Door de toepassing van de nieuwste technologieën bieden deze machines en hoge productiesnelheid, maximaal rendement en hoge betrouwbaarheid. Onze producten staan bekend om hun stabiliteit, bedieningsvriendelijkheid en duurzaamheid. Ook de komende jaren zullen we blijven innoveren om het betere maatwerk te bieden.”

Over Bos Machines

Bos Machines in Vianen levert een totaalpakket: van advies en lay-out, ontwikkeling en levering, tot training en after-sales. Bos Machines beschikt over jarenlange ervaring en expertise, die zijn toegepast in het eigen Bos Machines Huismerk (BMH). Deze machines zijn een begrip in de Nederlandse timmerindustrie.

Bos Machines is opgericht in 1985. Inmiddels werken er dertig mensen op de productiefaciliteit en het hoofdkantoor in Vianen. Hier bevinden zich ook een ruime showroom en een goed geoutilleerd onderdelenmagazijn. Meer informatie is vinden op www.bosmachines.nl.


BosMachinesWM100