TitleDescriptionKeywordsGeneratorRobots

Nieuws

Eerste BMH Windowmaster 30 geleverd aan Timmerfabriek de Mol uit Heinkenszand! - 100% Made in Holland!

BMH Windowmaster 30

Al bijna 100 jaar produceert timmerfabriek De Mol B.V. hoogwaardige kwaliteitskozijnen, ramen en deuren. Service, klantgerichtheid, maatwerk, vakmanschap en een prettige sfeer zijn de kenmerken die u aantreft bij Timmerfabriek De Mol B.V. Het is een moderne timmerfabriek met ongeveer 20 medewerkers en een efficiënt machinepark.

Inmiddels is het machinepark uitgebreid met een BMH Windowmaster 30 CNC bewerkingscentrum! Dit is niet alleen onze allereerst zelfgeproduceerde machine, maar het is ook nog eens de eerste BMH Windowmaster type 30.

Een échte primeur dus! Want Bos Machines is de enige in Nederland die deze machines volledig zelf produceert. 

“Met trots kunnen wij vermelden dat er bij Bos Machines B.V. in Vianen momenteel hard gewerkt wordt aan de eerste Windowmaster 30 ter wereld en ook nog eens geheel in Nederland gebouwd. ” aldus Marco Traas, directeur Timmerfabriek de Mol

Met deze nieuwe machine is Timmerfabriek de Mol klaar voor de toekomst!

Wij willen Timmerfabriek De Mol,  Leitz (gereedschap) en Matrix (aansturing) bedanken voor de prettige samenwerking!

Klik hier voor meer informatie over Timmerfabriek De Mol.

Onze producten staan bekend om hun stabiliteit, bedieningsvriendelijkheid en duurzaamheid. Ook de komende jaren zullen we blijven innoveren om het betere maatwerk te bieden. Wilt u ook weten wat Bos Machines voor uw bedrijf kan betekenen?

Bel geheel vrijblijvend met 0347-377 000 (kies 1) of  klik hier om per e-mail contact met ons op te nemen.

BMH Windowmaster 30 / 2