TitleDescriptionKeywordsGeneratorRobots

Nieuws

BMH Windowmaster 20 en Kuper Vierzijdige voor Timmerfabriek André Suijker uit Stolwijk!


Belangrijke kenmerken voor Timmerfabriek André Suijker zijn service, kwaliteit en flexibiliteit. Het totaalproduct voldoet aan hoge kwaliteit. Geen wens is onmogelijk door de service en flexibiliteit. Door goed te luisteren naar uw wens en een ruime keuze uit producten wil Timmerfabriek André Suijker de klant ontzorgen. De visie van Timmerfabriek André Suijker is om de kwaliteit van 40 jaar ervaring te waarborgen.

Afgelopen mei is het machinepark van Timmerfabriek André Suijker uitgebreid met een BMH Windowmaster 20 CNC bewerkingscentrum én een Kuper Vierzijdige Schaafmachine type XS4 elo.  Met deze twee hoogwaardige machines is de timmerfabriek klaar voor de toekomst!

Wij willen Timmerfabriek André Suijker bedanken voor de zeer prettige samenwerking en wij wensen hen veel productieplezier! Wilt u meer informatie over Timmerfabriek André Suijker?  Klik hier

Onze producten staan bekend om hun stabiliteit, bedieningsvriendelijkheid en duurzaamheid. Ook de komende jaren zullen we blijven innoveren om het betere maatwerk te bieden.

Wilt u ook weten wat Bos Machines voor uw bedrijf kan betekenen? Bel geheel vrijblijvend met 0347-377 000 (kies 1) of  stuur ons een e-mail via ons contactformulier!