TitleDescriptionKeywordsGeneratorRobots

Nieuws

BMH Routermaster én BMH Gluemaster 2.0 voor Kozijntechniek Mark!

Kozijntechniek Mark uit Bergambacht is sinds 2014 al in het gelukkige bezit van een BMH Windowmaster 40 voor de productie van kozijnonderdelen. Als toevoeging op dit geautomatiseerde CNC productieproces hebben wij hier dit jaar een BMH Routermaster én een BMH Gluemaster 2.0 mogen leveren!

De BMH Gluemaster 2.0 is een interessante automatische lijm opbrengmachine inclusief deuvels inschieten. Deze machine bespaart u niet alleen 10-15 minuten per kozijn, maar garandeert ook een constante kwaliteit.

Ook heeft Kozijntechniek Mark gekozen voor onze nieuwste machine op het gebied van bovenfrezen, de BMH Routermaster Vega 5X. Een hoogwaardige CNC bovenfrees met robotkop die sinds kort is toegevoegd aan ons assortiment.

Klikt hier voor meer informatie over Bouwbedrijf Mark.

Onze producten staan bekend om hun stabiliteit, bedieningsvriendelijkheid en duurzaamheid. Ook de komende jaren zullen we blijven innoveren om het betere maatwerk te bieden.

Wilt u ook weten wat Bos Machines voor uw bedrijf kan betekenen? Bel geheel vrijblijvend met 0347-377 000 (kies 1) of  stuur ons een e-mail via ons contactformulier!