TitleDescriptionKeywordsGeneratorRobots

Over Ons

Bos Machines in Vianen is gespecialiseerd in het leveren van geautomatiseerde productielijnen en elektronisch gestuurde machines voor de timmerindustrie en levert een totaalpakket: van advies tot lay-out, ontwikkeling tot after sales en heeft een uitgebreid leveringsprogramma van alle daarbij behorende houtbewerkingsmachines.

Sinds de oprichting in 1985 heeft bos machines een constante groei doorgemaakt. Deze groei is mede te danken aan onze bedrijfsfilosofie om flexibeler, nauwkeuriger en sneller te produceren en vooral in te spelen op het wensenpakket van de klant. Met onze brede kennis en jarenlange ervaring hebben wij speciaal voor de Nederlandse markt ons eigen BMH merk ontwikkeld. Deze BMH machines zijn inmiddels een begrip in de Nederlandse timmerindustrie.

 

De oprichting van bos service heeft bijgedragen tot een uitbreiding van de dienstverlening met name in het uitvoeren van preventief onderhoud en het keuren van machine volgens SKH-normen.

In januari 2000 namen zij hun intrek in het nieuwe bedrijfspand van 3.500 m². Dit pand, dat berekend is op verdere groei van het bedrijf, biedt plaats aan kantoren, een ruime showroom, werkplaats en een goed geoutilleerd onderdelenmagazijn.

 

 Bos Machines pand