BMH Machines

CNC bovenfrees Routermaster Vega 5X

CNC bovenfrees Routermaster Vega 5X

Vanaf nu kunnen wij ook BMH CNC bovenfrees toevoegen aan ons BMH assortiment. De machine wordt gefabriceerd volgens onze kwaliteitseisen, gebruik makend van hoogwaardige componenten, die ook toegepast worden in onze andere BMH machines.

De VEGA 5X kan met de 5-assige robotmotor uitstekend (plaat)deuren (scharnieren, slotkasten, kruk/cilindergaten en meerpuntsluitingen) bewerken, maar is ook geschikt om meer complexere bewerkingen uit te voeren zonder gebruik te maken van aggregaten. Desondanks blijft het tevens mogelijk om met aggregaten te bewerken, indien nodig.

Het machineframe is volledig gemaakt van elektro gelast staal, deze structuur is  uitstekend geschikt voor zware productieomstandigheden. De machinestructuur  en afstelling met behulp van high-tech laser apparatuur zorgt voor een hoog niveau precisie en nauwkeurigheid.

De machine is uitgevoerd met DDX Easy Wood Premium CAD/CAM programma. DDX is een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en betrouwbare CAD / CAM-oplossing voor fabrikanten die snel en efficiënt willen werken. Het programma biedt u bewerkingsmogelijkheden van eenvoudige 2-assige naar complexere 5-assige bewerkingen.

Ik ben geinteresseerd in een demo

Wilt u graag advies op maat krijgen?
Ik ben André de Vroom, commercieel directeur bij Bos Machines, en ik neem graag de tijd voor een persoonlijk gesprek.
U bereikt mij via 0347377000 of via e-mail.

Waarom kopen bij Bos Machines?
Omdat wij gaan voor pure kwaliteit en precisie,
gemaakt met trots en vakmanschap, 100% made in Holland.

x

Vraag een demo aan

Wilt u weten hoe bos machines uw ontwikkeling in de hoogste versnelling zet? Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.