BMH Machines

BMH Sortingmaster

BMH Sortingmaster

Met de innovatieve BMH Sortingmaster voor kozijnonderdelen automatiseert u de productie van houten kozijnen, ramen en deuren. De Sortingmaster is de verbindende schakel tussen uw CNC bewerkingscentrum en de aanvoer van hout vanuit de afkort- en schaafinstallatie.

De machine bestaat uit een magazijnoppervlak en een handelingsunit. Vanuit de aanvoer van het product, neemt de handelingsunit het werkstuk op en plaatst het in het magazijn. Op basis van criteria zoals houtafmeting en houtsoort berekend de Sortingmaster de ideale indeling van het magazijn. Houten balken kunnen tot een lengte van 5400mm en een hoogte van 900mm gestapeld worden. Afhankelijk van het beschikbare magazijnoppervlak kunnen honderden onderdelen in het magazijn opgenomen worden.

De voordelen van de BMH Sortingmaster spreken voor zichzelf. In de eerste plaats profiteert u altijd van de meest optimale bewerkingsvolgende voor uw CNC bewerkingscentrum. Hierdoor neemt de productiviteit significant toe. U heeft de mogelijkheid te kiezen tussen twee productiemethodes. Optimaal productie of produceren per merk.

Het tweede belangrijke voordeel is dat produceren buiten werktijd zeer eenvoudig is. Uw bewerkingscentrum kan kan continue beladen worden zonder tussenkomst van een operator.

Tot slot biedt de BMH Sortingmaster ook belangrijke voordelen op het gebied van ergonomie. U hoeft immers niet ieder werkstuk handmatig in uw bewerkingscentrum te laden.

 

 

 

Standaard uitgevoerd met:

  • 1 handelingsunit
  • Maximale werkstuklengte 5400mm

Optioneel o.a.

  • Meerdere handelingsunits
  • By-pass voor bijvoorbeeld spouwlatten
  • Maatwerk magazijnoppervlak
  • Gekoppelde Sortingmasters
Ik ben geinteresseerd in een demo

Wilt u graag advies op maat krijgen?
Ik ben André de Vroom, commercieel directeur bij Bos Machines, en ik neem graag de tijd voor een persoonlijk gesprek.
U bereikt mij via 0347377000 of via e-mail.

Waarom kopen bij Bos Machines?
Omdat wij gaan voor pure kwaliteit en precisie,
gemaakt met trots en vakmanschap, 100% made in Holland.

x

Vraag een demo aan

Wilt u weten hoe bos machines uw ontwikkeling in de hoogste versnelling zet? Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.