Nieuws

/ Klanten | 19-05-2020

Noru Houten Kozijnen uit Ruinen

/ Klanten |

Noru Houten Kozijnen uit Ruinen

De machines die wij bij Bos Machines hebben aangeschaft zijn goed doordacht. Zo wilden wij onlangs een nieuw werkstuk maken maar de machine gaf aan dat dat niet kon. De machine heeft zo voorkomen dat we aan iets begonnen dat niet goed zou komen. Het heeft ons dus een hoop tijd en geld bespaard dat de machine zo gezegd ‘met ons meedacht’.

Wat wij ook waarderen bij Bos Machines is dat ze alles onder één dak hebben: ze ontwerpen en bouwen de machines zelf, ze leveren de bijbehorende software en bieden service en onderhoud. Dat maakt Bos Machines echt uniek. Het betekent voor ons dat we maar bij één partij hoeven aan te kloppen. Of ik een vraag heb over de software, de bediening van een machine, of als er een storing is, ze vinden snel de juiste persoon die ons kan helpen.

De kwaliteit van de service is ook echt goed. De monteurs die bij Bos Machines werken staan voor meer dan 100% achter hun werk. Ook als het een lastig probleem is of al na 18:00. Dan lopen ze gewoon een stapje harder en ze gaan altijd door tot het opgelost is. Die motivatie, daar sta ik weleens van te kijken.

Marthijn Nooij, Noru

 

Foto: Hoegina de Boer