Nieuws

/ Referenties | 19-01-2018

BMH Windowmaster 30 & afkortinstallatie voor De Valksche Stijl Houtbewerking!

/ Referenties |

BMH Windowmaster 30 & afkortinstallatie voor De Valksche Stijl Houtbewerking!

De Valksche Stijl is toeleverancier van ramen, deuren en kozijnen. Machinaal en efficiënt vervaardigd – maar niet volautomatisch en seriematig. Alles wordt op maat gemaakt. Daarbij geldt dat zo’n beetje alles mogelijk is. Qua dimensies kennen zij nauwelijks beperkingen.

De naam ‘De Valksche Stijl’ is ontleend aan de naam van de buurtschap waar het bedrijf is gevestigd. U kent een stijl als een onderdeel van een kozijn. Voor de klanten van de De Valksche Stijl is dit inmiddels ook synoniem voor een manier van samenwerken.

Dankzij déze stijl bouwden zij de achterliggende jaren een trouwe en gestaag groeiende klantenkring op. In een markt waarin efficiency van levensbelang is, zijn zij trouw gebleven aan hun idealen: mooie producten maken voor enthousiaste klanten. Het sleutelwoord daarbij is ‘aandacht’.

Onlangs is het machinepark van De Valksche Stijl Houtbewerking uitgebreid met een BMH Windowmaster 30 CNC bewerkingscentrum gekoppeld aan een BMH afkortzaag. Wederom 100% made in Holland!!

Met deze machines is De Valksche Stijl Houtbewerking klaar voor de toekomst!

Wilt u meer informatie over De Valksche Stijl Houtbewerking? Klik hier

Wij willen De Valksche Stijl Houtbewerking bedanken voor de prettige samenwerking en wij wensen hen veel productieplezier!

Onze producten staan bekend om hun stabiliteit, bedieningsvriendelijkheid en duurzaamheid. Ook de komende jaren zullen we blijven innoveren om het betere maatwerk te bieden.

Wilt u ook weten wat Bos Machines voor uw bedrijf kan betekenen?

Bel geheel vrijblijvend met 0347-377 000 (kies 1) of  stuur ons een email!