Ontdek Bos Machines

Bos Machines, wij maken het verschil!

Timmerfabrieken door heel Nederland (en daarbuiten) werken slimmer en efficiënter met de kwalitatieve houtbewerkingsmachines van Bos Machines.

Al sinds onze oprichting in 1985 zorgen we dat onze relaties het verschil maken. Wie kiest voor Bos kan rekenen op meer efficiency in de dagelijkse operatie, continuïteit in de bedrijfsvoering en perfecte, hoogkwalitatieve eindproducten.

Houtbewerkingsmachines, die produceren we zelf!
Bos Machines ontwikkelde zich in de afgelopen 30 jaar van wederverkoper tot zelfstandig producent van houtbewerkingsmachines. Inmiddels vindt de ontwikkeling en productie van onze BMH Machines plaats in Vianen.

Omdat wij het gehele proces in eigen huis uitvoeren, van voorbereiding tot productie, van productie tot installatie en van installatie tot en met after sales, zijn de lijnen altijd kort. En daarvan profiteren onze relaties!

Nieuwe technologieën
Deze belofte maken we waar door gebruik te maken van de nieuwste technologieën. Zo zijn onze nieuwste machines op afstand bestuurbaar en monitoren speciale sensoren de performance. We onderzoeken continu de mogelijkheden om onze houtbewerkingsmachines nog geavanceerder te maken.

Ervaring in de branche
Al onze collega’s hebben ruime ervaring in de houtbewerkingsbranche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van zowel u als ondernemer en de timmerindustrie als geheel. Deze expertise ziet u terug in ons assortiment houtbewerkingsmachines, CNC bewerkingscentra en productielijnen.

Kom een kijkje nemen
Benieuwd wat Bos Machines voor uw bedrijf kan betekenen? We ontmoeten u graag. U bent van harte welkom in onze werkplaats en showroom, naast ons kantoor in Vianen.

Maak een afspraak

Onze passie zijn machines voor de timmerindustrie. Of het nou op maat is gemaakt, standaard of gebruikt. Alles heeft de Bos standaard.

BMH machines

Met uw keuze voor een BMH Machine gaat u voor betrouwbaarheid, efficiëntie, productiviteit en rendement. Met de zekerheid dat uw eindproducten voldoen aan elke kwaliteitsstandaard. Daarvoor kiest u Bos Machines.

Bekijk de BMH machines

Standaard machines

Vakkundig frezen, schuren, boren of zagen? Kies uit ons ruime assortiment standaard houtbewerkingsmachines, waaronder Casolin, Centauro, Graule, Kuper en Harwi. Bewezen kwaliteit én direct klaar om in gebruik te nemen.

Bekijk de standaard machines

Gebruikte machines

Van frees- en boormachines tot opsluitbanken, transportsystemen en CNC bewerkingscentrums. Bos Machines biedt u een rijk assortiment gebruikte machines. Dat zijn machines mét ervaring tegen een scherpe prijs!

Bekijk de gebruikte machines

 

Advies nodig of meer weten?
Neem contact op via 0347 377 000 of stuur een e-mail!
Ik ben André de Vroom, Commercieel Directeur bij Bos Machines

Waarom kopen bij Bos Machines?
Omdat wij gaan voor pure kwaliteit en precisie,
gemaakt met trots en vakmanschap, 100% made in Holland!

x

Afspraken maken

Wilt u weten hoe bos machines uw ontwikkeling in de hoogste versnelling zet? Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.