BMH Machines

Pure kwaliteit en precisie.
Voor u gemaakt met trots en vakmanschap.

100% made in Holland.

100% made in Holland

Uw houtbewerkingsmachine of bewerkingscentrum is het hart van uw timmerbedrijf en een keuze voor jaren.

Met uw keuze voor een BMH machine gaat u voor:

  • betrouwbaarheid
  • efficiëntie
  • productiviteit
  • rendement

Met de zekerheid dat uw eindproducten voldoen aan elke kwaliteitsstandaard.

Daarvoor kiest u Bos Machines.

Alle BMH machines zijn 100% made in Holland:

  • Speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt
  • Geschikt voor massieve, hardhouten kozijnen
  • Zware kwaliteit, lange levensduur
  • Voor continue productie

Zo gewenst ontwerpen we uw BMH machine volledig op maat. In overleg met u zorgen we dat uw machine, bewerkingscentrum of productielijn perfect in uw productieruimte past. U ontvangt van ons een doordacht advies voor een optimale routing en lay-out.

BMH Sawmaster

Met onze kwalitatief hoogwaardige BMH afkortzagen kunt u zorgeloos zagen en dankzij de doordachte, speciaal voor de Nederlandse timmerfabrieken ontwikkelde software, is de bediening zeer eenvoudig en uitermate geschikt om door te automatiseren.


BMH Gluemaster

Geavanceerde, automatische lijmopbrengmachine inclusief deuvels inschieten, die u niet alleen 10-15 minuten tijd bespaart per kozijn, maar ook een constante kwaliteit garandeert!


BMH Routermaster

Een CNC bovenfrees behoort ook tot ons BMH assortiment. De machine wordt gefabriceerd volgens onze kwaliteitseisen, gebruik makend van hoogwaardige componenten, die ook toegepast worden in onze andere BMH machines. Tezamen met onze kennis van de Nederlandse markt en uitstekende after sales kunt u ook voor wat betreft uw bovenfrees verzekerd zijn van een uitstekende machine.


BMH Transportmaster

Om tot een efficiënte productie te komen, vormen de BMH transporten een belangrijk onderdeel, variërend van een dwarsbuffertafel tot complete transportsystemen, die u in staat stellen om arbovriendelijk en/of manloos te produceren


BMH Tagmaster

In plaats van het uitlezen van barcodes op stickers wordt uw productielijn uitgevoerd met een RFID tag applicatie, deze zorgen niet alleen voor identificatie tijdens het productieproces, maar ook op de bouwplaats.


BMH Sortingmaster

Geen gepuzzel meer waar welk werkstuk bij hoort, maar alles overzichtelijk gesorteerd op etagewagens per kozijn of merk!


BMH Framemaster

CNC bewerkingscentrum voor elementenhout, randhout en/of spouwlatten.


BMH 3D Master

Bij de overdracht vanuit 3D gaat veel informatie verloren, die relevant is om de machines aan te sturen.  Wij hebben daar echter een oplossing voor gevonden!


BMH Speciale Projecten

Onder BMH Speciale Projecten vindt u machines die door BMH zijn ontworpen en gebouwd voor bijzondere projecten. Meer informatie vindt u binnenkort hier.


Wilt u graag advies op maat krijgen?
Ik ben André de Vroom, commercieel directeur bij Bos Machines, en ik neem graag de tijd voor een persoonlijk gesprek.
U bereikt mij via 0347377000 of via e-mail.

Waarom kopen bij Bos Machines?
Omdat wij gaan voor pure kwaliteit en precisie,
gemaakt met trots en vakmanschap, 100% made in Holland.