Nieuws

/ Referenties | 05-09-2018

BMH Windowmaster 40 voor Timmerfabriek Tegon uit Wieringerwerf!

/ Referenties |

BMH Windowmaster 40 voor Timmerfabriek Tegon uit Wieringerwerf!

De productielijn van Timmerfabriek Tegon bestaat voornamelijk uit houten kozijnen, ramen, deuren en hefschuifpuien. Prefab wanden behoort tevens tot de mogelijkheden, als wel complete dakkapellen.

De Timmerfabriek kun je in hoofdlijn omschrijven als een moderne “No nonsens” timmerfabriek. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Timmerfabriek Tegon hoog aangeschreven.

Afgelopen juni is het machinepark van Timmerfabriek Tegon uitgebreid met een BMH Windowmaster 40 CNC bewerkingscentrum. Met deze machine is de timmerfabriek klaar voor de toekomst!

Wij willen Timmerfabriek Tegon bedanken voor de zeer prettige samenwerking en wij wensen hen veel productieplezier! Wilt u meer informatie over Timmerfabriek Tegon?  Klik hier

Onze producten staan bekend om hun stabiliteit, bedieningsvriendelijkheid en duurzaamheid. Ook de komende jaren zullen we blijven innoveren om het betere maatwerk te bieden.

Wilt u ook weten wat Bos Machines voor uw bedrijf kan betekenen? Bel geheel vrijblijvend met 0347-377 000 (kies 1) of  stuur ons een e-mail.