Nieuws

/ Bos nieuws | 28-04-2020

Bos Machines kiest in bijzondere tijden voor innoveren.
Met hart voor elkaar en voor de timmerindustrie.

/ Bos nieuws |

Bos Machines kiest in bijzondere tijden voor innoveren.
Met hart voor elkaar en voor de timmerindustrie.

Momenteel verkeren we door de Coronacrisis in een bijzondere tijd. We houden ons aan de regelgeving van de overheid en het RIVM om onze naasten te beschermen. Er is ook onzekerheid over de economische gevolgen. Kortom, we staan voor grote maatschappelijke en economische uitdagingen.

Het hartvormige houten kozijn op de foto symboliseert de gevoelens in Nederland, Europa en wereldwijd. Nu we afstand van elkaar moeten houden ervaren we juist ook verbondenheid om samen deze crisis te overwinnen. Het raam geeft ook een doorkijkje naar de toekomst, waar we licht zien.

Ook bij Bos machines denken we na over uw en onze toekomst. Wij kiezen ervoor om, juist in deze tijd, volop te innoveren, zodat u als klant met een efficiënte bedrijfsvoering werkt  en een kwalitatief hoogwaardig eindproduct oplevert.

Daarom introduceren wij de komende tijd een volledig nieuwe serie BMH Windowmasters: de nieuwe 10 en de TopLine versie in de serie 20, 30, 40 en 50.

Voor de prefabindustrie introduceren wij de BMH Framemaster, die ook zeer geschikt is voor de productie van randhout.

En tot slot is er de BMH Pressmaster, voor het automatisch belijmen en opsluiten van ramen en kozijnen.

Bij Bos zit innoveren in ons DNA. Daarom doen we dat juist in uitdagende tijden. En dankzij onze nieuwe machines kan ook uw timmerfabriek met deze innovaties mee. Samen klaar voor de nieuwe houten eeuw!