Nieuws

/ Evenementen | 29-09-2022

Maak kennis met uw nieuwe favoriete medewerker

/ Evenementen |

Maak kennis met uw nieuwe favoriete medewerker

Als Nederlandse machine fabrikant voor de timmerindustrie speelt Bos Machines in op actuele ontwikkelingen tijdens de Houtpro+ vakbeurs. Personeelstekorten zijn vaak moeilijk in te vullen, terwijl u wel de productie wilt verbeteren of verhogen. Op standnummer 1412, Hal 1 laat Bos Machines u kennismaken met uw nieuwe favoriete medewerkers. Registreer via onderstaande link voor gratis toegang:

Ja, ik wil gratis toegang! (gebruik code BOS413)

BMH Windowmaster 10

Veelzijdig en efficiënt zijn de kernwoorden die passen bij de BMH Windowmaster 10. Het meest compacte CNC bewerkingscentrum voor ramen, deuren en kozijnen. Tijdens de beursdagen is de Windowmaster 10 volledig in werking te zien. Op de hele uren zal een uitgebreide demonstratie verzorgd worden door de specialisten van Bos.

BMH Gluemaster

Ook de succesvolle BMH Gluemaster is live te zien op de stand. Bos neemt het 50e gebouwde exemplaar mee. Dit succes is te danken aan de innovatieve techniek. Een 6-assige robot brengt de lijm zorgvuldig aan, waardoor schoonmaakwerk niet of nauwelijks nodig is. De automatische deuvelunit is uit te breiden tot maar liefst 4 magazijnen. Op ieder half uur zal de Gluemaster een kozijn lijmen en van deuvels voorzien. Dit kozijn wordt vervolgens opgesloten in de Casolin Easy opsluitpers.

BMH 3D Master

Tijdens de beursdagen is er gelegenheid om nader kennis te maken met de BMH 3D Master software. Door toepassing van deze, door Bos Machines zelf ontwikkelde, software is het mogelijk om rechtstreeks vanuit een 3D kozijn tekenprogramma uw productie aan te sturen.

Glimp van wereldprimeur

Ook is een heuse wereldprimeur te zien. Bos Machines presenteert de eerste videobeelden van de BMH Pressmaster. De enige, volautomatische opsluitbank, ter wereld. Sorteren, lijmen, deuvels aanbrengen en opsluiten in 1 enkele machine. De BMH Pressmaster toont bij uitstek het innovatieve karakter van Bos Machines, waar de Nederlandse timmerindustrie van profiteert.

Ja, ik wil gratis toegang! (gebruik code BOS413)