Nieuws

/ Bos nieuws | 10-06-2021

Nieuwe BMH productielijn voor Houtindustrie Stam & Landman

/ Bos nieuws |

Nieuwe BMH productielijn voor Houtindustrie Stam & Landman

Recent tekenden Houtindustrie Stam & Landman en Bos Machines een overeenkomst voor de levering van een nieuwe BMH productielijn voor houten ramen, deuren en kozijnen.

Voor beide bedrijven met recht een mijlpaal te noemen.

Bij Houtindustrie Stam & Landman (onderdeel van BAM bouw en vastgoed specials) markeert de investering in de nieuwe BMH productielijn het startpunt van een capaciteitsuitbreiding en moderniseringsslag. In een nieuw bedrijfspand zal eind 2022 de productie volledig geautomatiseerd gaan plaatsvinden.

Voor Bos Machines is deze prestigieuze opdracht de grootste order in het 35-jarig bestaan als machinebouwer. “Wij zijn enorm trots dat we deze prestigieuze opdracht mogen gaan uitvoeren” aldus commercieel directeur André de Vroom van Bos Machines. “Deze BMH productielijn bevat nagenoeg alle innovaties die we in ons programma hebben en bevestigt het marktleiderschap van Bos Machines voor de productie van ramen, deuren en kozijnen in Nederland. En daar zijn we enorm trots op”.

Namens het team van Bos Machines bedanken we Houtindustrie Stam & Landman voor het vertrouwen en de prettige samenwerking!