Nieuws

/ Referenties | 02-10-2018

Ook Timmerfabriek Drechtsteden is trotse eigenaar van een BMH Windowmaster 20!

/ Referenties |

Ook Timmerfabriek Drechtsteden is trotse eigenaar van een BMH Windowmaster 20!

Timmerfabriek Drechtsteden, is een dynamisch bedrijf dat diverse jaren actief is in de bouwsector. Voor het maken van deuren, trappen, ramen en kozijnen bent u bij hen aan het goede adres! Timmerbedrijf Drechtsteden beschikt over een eigen machinale werkplek, zodat zij onafhankelijk zijn en alles in eigen hand hebben.

Afgelopen september is het machinepark van Timmerfabriek Drechtsteden uitgebreid met een BMH Windowmaster 20 CNC bewerkingscentrum. Recht, rond of schuin, de BMH Windowmaster 20 maakt ‘t ! Met deze machine is de timmerfabriek klaar voor de toekomst!

Wij willen Timmerfabriek Drechtsteden bedanken voor de zeer prettige samenwerking en wij wensen hen veel productieplezier! Wilt u meer informatie over Timmerfabriek Drechtsteden?  Klik hier

Onze producten staan bekend om hun stabiliteit, bedieningsvriendelijkheid en duurzaamheid. Ook de komende jaren zullen we blijven innoveren om het betere maatwerk te bieden.

Wilt u ook weten wat Bos Machines voor uw bedrijf kan betekenen? Bel geheel vrijblijvend met 0347-377 000 (kies 1) of  stuur ons een email!